Nyomtatás
A kábeltelevízió szolgáltatásról

A Jurop Telekom korszerű, csillagpontos HFC hálózatán keresztül magas színvonalon nyújt kábeltelevíziós szolgáltatásokat előfizetői részére.

Milyen csomagok érhetőek el?

Előfizetőink alapvetően 3 programcsomag közül választhatnak. A szociális csomag biztosítja a közszolgálati adók és a helyi televíziók vételi lehetőségét. Az alap programcsomagunkban megtalálhatók a legnépszerűbb magyar kereskedelmi adók, valamint itt találhatunk természetfilmeket, sportot és filmeket sugárzó csatornákat is. A bővített programcsomagunk választékában már megjelennek a különböző rétegigényt kielégítő, gyermekeknek és csak felnőtteknek szóló csatornák is. Digitális vétel esetén lehetőség van további tematikus csatornák, minicsomagok vételére is.

Hogyan érem el digitálisan is a műsorokat?

A bővített programcsomag előfizetői további havidíj nélkül az arra alkalmas vevőegységgel a műsorokat digitálisan is élvezhetik. Amennyiben a bővített csomag tartalmán túl az egyes minicsomagokra történő előfizetéssel nézheti a tematikus csomagok műsorait. A digitális vétel lehetőségeiről alább bővebb információt talál.

Az analóg kábeltelevízió egyik lényeges előnye az IPTV és a földfelszíni digitális  televízióval szemben, hogy külön végberendezés beszerzése nélkül is lakás minden helységében igénybevehető.