Nyomtatás
Tévézzen HD minőségben!

ÉLVEZZE A MŰSOROKAT EGYEDÜLÁLLÓ KÉPMINŐSÉGGEL ÉS KÜLÖNLEGES HANGZÁSVILÁGGAL

A csatornák adásai nagy felbontású HD képformátumban (1080i) és 5.1-es surround magyar hanggal érhetőek el.

ÚJ CSATORNÁK, ÚJ MŰSOROK

Kínálatunkban a csatornáktól már megszokott tudomány, technika, természet, kultúra, utazás és zenei témaköröket feldolgozó filmek találhatóak. A HD csatornák nem csak azt jelentik, hogy a hagyományos adással megegyező műsorok érhetőek el HD minőségben, hanem eltérő műsorkínálat is jellemzi az új csatornákat - természetesen a csatornára jellemző témakörökkel.


A megújult csatornakínálat mellett a közszolgálati csatornák (M1, M2, Duna TV, Duna World ) változatlanul - a digitális alapcsomag részeként - továbbra is elérhetőek HD formátumban.

Mi a különbség a hagyományos és a HD adás között?

before
after

A HD csomag csatornái

Milyen eszközök szükségesek a HD vételhez?

A HD adások vételéhez, és a maximális élmény eléréséhez alapvetően az alábbi eszközök szükségesek:

Ha TV készüléke rendelkezik DVB-C tunerrel akkor szüksége van egy kártyafogadó modulra, melyet a készülék CI (Common Interface) nyílásába kell helyezni. A kódolt adás vételéhez szükséges Conax kártyát az előfizetés mellé a Jurop Telekom biztosítja. Jelenlegi Ügyfeleink közül akik a Jurop Telekom által forgalmazott Synaps valamint az ALMA HD vevőegységgel rendelkeznek, külön eszköz beszerzése nélkül tudják nézni a HD csatornákat. Azon előfizetőink akik külön dekóder nélkül, a TV készülékbe helyezett kártyafogadó modul segítségével veszik igénybe szolgáltatásunkat, nem szükséges egyéb eszköz beszerzése.