KábelTV
csomagok
Hagyományos vagy a legújabb készülékkel is igénybe vehető, beltéri egység nélkül, akár a lakás minden helységében!
Miért érdemes ezt választani?
Több vételi hely plusz havidíj nélkül
16 ingyenesen fogható rádióadó
Regionális televíziók
kábelTV csomagok
 
 
Digitális
kábeltv
Tökéletes kép és hangminőség számos kényelmi funkcióval párosítva
Miért érdemes ezt választani?
Ingyenes HD csatornák
Nyelvválasztási lehetőség
EPG - Elektronikus programújság
Gyerekzár
Digitális vétel
 
 
Digitális minicsomagok
A digitális szolgáltatás előnyei mellett itt megtalálja a különböző rétegigényeket kielégítő csatornákat
Miért érdemes ezt választani?
Tematikus csatornák
Nyelvválasztási lehetőség, így akár eredeti nyelven nézheti a filmeket
minicsomagok
 
DIGITÁLIS ÁTÁLLÁS

ÖNNEK NINCS TENNIVALÓJA

A digitális átállás csak a földfelszíni (hagyományos, antennával fogható) televíziózást érinti, és azt jelenti, hogy megszűnik a hagyományos, azaz az analóg földfelszíni sugárzású televíziós műsorszórás.

A JUROP TELEKOM MÁR MEGOLDOTTA

A Jurop Telekom Ügyfeleként Önnek nincs semmi tennivalója az átállással kapcsolatban. Kábelhálózatunkon a televízió szolgáltatásunk továbbra is elérhető lesz a megszokott módon is, így a hagyományos készülékkel rendelkezőknek sem kell újabb készülékeket vagy kiegészítő berendezéseket vásárolniuk.

Tévézzen HD minőségben!

ÉLVEZZE A MŰSOROKAT EGYEDÜLÁLLÓ KÉPMINŐSÉGGEL ÉS KÜLÖNLEGES HANGZÁSVILÁGGAL

A csatornák adásai nagy felbontású HD képformátumban (1080i) és 5.1-es surround magyar hanggal érhetőek el.

ÚJ CSATORNÁK, ÚJ MŰSOROK

Kínálatunkban a csatornáktól már megszokott tudomány, technika, természet, kultúra, utazás és zenei témaköröket feldolgozó filmek találhatóak. A HD csatornák nem csak azt jelentik, hogy a hagyományos adással megegyező műsorok érhetőek el HD minőségben, hanem eltérő műsorkínálat is jellemzi az új csatornákat - természetesen a csatornára jellemző témakörökkel.


A megújult csatornakínálat mellett a közszolgálati csatornák (M1, M2, Duna TV, Duna World ) változatlanul - a digitális alapcsomag részeként - továbbra is elérhetőek HD formátumban.

Mi a különbség a hagyományos és a HD adás között?

before
after

A HD csomag csatornái

 • Discovery Showcase HD
 • Animal Planet HD
 • Viasat Nature HD
 • Viasat History HD
 • National Geographic HD
 • NatGeo Wild HD
 • Music TV Live HD

Milyen eszközök szükségesek a HD vételhez?

A HD adások vételéhez, és a maximális élmény eléréséhez alapvetően az alábbi eszközök szükségesek:

 • HD felbontású (Full HD /1920x1080px/ vagy HD Ready 1280x720) TV készülék
 • Olyan TV készülék vagy digitális vevőegység (set-topbox) amely rendelkezik MPEG4 dekóderrel.

Ha TV készüléke rendelkezik DVB-C tunerrel akkor szüksége van egy kártyafogadó modulra, melyet a készülék CI (Common Interface) nyílásába kell helyezni. A kódolt adás vételéhez szükséges Conax kártyát az előfizetés mellé a Jurop Telekom biztosítja. Jelenlegi Ügyfeleink közül akik a Jurop Telekom által forgalmazott Synaps valamint az ALMA HD vevőegységgel rendelkeznek, külön eszköz beszerzése nélkül tudják nézni a HD csatornákat. Azon előfizetőink akik külön dekóder nélkül, a TV készülékbe helyezett kártyafogadó modul segítségével veszik igénybe szolgáltatásunkat, nem szükséges egyéb eszköz beszerzése.

Filmbox - moziélmény otthonában

HOLLYWOOD A KÉPERNYŐN!

ÉVI TÖBB MINT 300 PREMIER NONSTOP FILMÁRADAT MAGYARUL! KASSZASIKEREK, TELEVÍZIÓS MEGAPRODUKCIÓK, NAGY KÖLTSÉGVETÉSU MINISOROZATOK!

A filmbox csomag tartalma:

 • Filmbox Family
 • Filmbox Extra
 • Filmbox HD
 • Filmbox Extra 1

KÖZÖSEN! - Filmbox Family

Klasszikus rajzfilmek, vadonatúj sorozatok és családbarát filmek. Közös kikapcsolódás reklámok, megszakítás és eroszak nélkül.

MOZI ÍNYENCEKNEK! - Filmbox Extra

A legfrissebb mozifilmek és díjnyertes alkotások. A legnagyobb muvészek, elismert sztárok, díjazott filmek magyar szinkronnal, napi 24 órában! Különleges, utánozhatatlan, egyedülálló filmkínálattal!

MINT A MOZIBAN! - Filmbox HD

Közép-Európa elso full HD mozicsatornája azoknak szól, akik nem érik be a jóval: a tökéletest keresik. Tuéles kép, lenyugözo hang: a legnagyobb filmsikerek, klasszikusok és újdonságok, utánozhatatlan minoségben a nap 24 órájában, magyarul!

VÁLOGASSON KEDVÉRE! - Filmbox Extra 1

Miért várna? A FilmBox Extra 1 musorán már röviddel a mozipremier után megnézheti a legjobb filmeket. Díjnyertes produkciók, legendás színészek felejthetetlen alakításai, kultfilmek és az európai mozi gyöngyszemei!

A kábeltelevízió szolgáltatásról

A Jurop Telekom korszerű, csillagpontos HFC hálózatán keresztül magas színvonalon nyújt kábeltelevíziós szolgáltatásokat előfizetői részére.

Milyen csomagok érhetőek el?

Előfizetőink alapvetően 3 programcsomag közül választhatnak. A szociális csomag biztosítja a közszolgálati adók és a helyi televíziók vételi lehetőségét. Az alap programcsomagunkban megtalálhatók a legnépszerűbb magyar kereskedelmi adók, valamint itt találhatunk természetfilmeket, sportot és filmeket sugárzó csatornákat is. A bővített programcsomagunk választékában már megjelennek a különböző rétegigényt kielégítő, gyermekeknek és csak felnőtteknek szóló csatornák is. Digitális vétel esetén lehetőség van további tematikus csatornák, minicsomagok vételére is.

Hogyan érem el digitálisan is a műsorokat?

A bővített programcsomag előfizetői további havidíj nélkül az arra alkalmas vevőegységgel a műsorokat digitálisan is élvezhetik. Amennyiben a bővített csomag tartalmán túl az egyes minicsomagokra történő előfizetéssel nézheti a tematikus csomagok műsorait. A digitális vétel lehetőségeiről alább bővebb információt talál.

Az analóg kábeltelevízió egyik lényeges előnye az IPTV és a földfelszíni digitális  televízióval szemben, hogy külön végberendezés beszerzése nélkül is lakás minden helységében igénybevehető.

Digitális kábeltelevízió

Napjainkban mind nagyobb teret hódítanak a digitális szolgáltatások, egyre népszerűbb a Jurop Telekom digitális kábeltelevíziós szolgáltatása is. A digitális kábeltelevízió nemcsak jobb kép és hangminőséget nyújt, hanem számos többlet kényelmi szolgáltatást is az analóg kábeltelevízióhoz képest. A csatornák bővülése mellett az új szolgáltatás legfontosabb jellemzője, hogy a műsorok a napjainkban elérhető legjobb kép- és hangminőséggel  jutnak el Önhöz, akár HD minőségben. Amennyiben analóg bővített csomagot vesz igénybe, akkor külön költségek nélkül a teljes csomag tartalmát digitális platformon is nézheti. Ezen felül, digitális vétel esetén a közszolgálati csatornák (M1, M2, DunaTV) HD minőségben is elérhetőek

A digitális vétel lehetőségei

Modern LCD vagy Plazma televízióval

A Jurop Telekom digitális kábeltelevízió szolgáltatás vételhez DVB-C tuner szükséges. Ha már Önnek Új típusú készüléke van, ami tartalmaz DVB-C tunert és támogatja az MPEG-4 kódolást, valamint rendelkezik CI (Common Interface) nyílással, akkor nem szükséges a különálló beltéri egység (set-top-box) megvásárlása.

Amennyiben most tervezi a TV készülék vásárlását, érdemes ilyen modellt választani. A forgalomban levő készülékek többsége már mind a DVB-T-t és DVB-C-t támogatja, de egyes kifutó modellekben még csak DVB-T tuner van. Mivel a digitális szolgáltatás csatornái kódolva kerülnek sugárzásra (digitális alapcsomag és minicsomagok), ezért a DVB-C TV készülék esetén a szolgáltatás igénybevételéhez szükség van kártyafogadó modul + kártya megvásárlására. A kártyafogadó modult a készülék CI (Common Interface) nyílásába kell helyezni.

Ennek előnyei: a beltéri egység nem foglalja a helyet, kisebb energiafogyasztás, kevesebb vezeték, kevesebb távirányító - a digitális kábeltelevízió összes előnyével.

Digitális vevőegységgel (set-top-box)

Ha még régi CRT (katódsugárcsöves) vagy már LCD / Plazma készülékkel rendelkezik de abban nincs DVB-C tuner illetve CI (Common Interfész) modul fogadására alkalmas bővítőhely, akkor a digitális vételhez egy úgynevezett digitális vevőegységet (set-tob-box) kell használni.

Mivel a csatornák kódolva kerülnek sugárzásra, a beltéri egység is tartalmaz egy kárytafogadó modult + kártyát, melyeket a beltéri egységgel együtt a Jurop Telekom biztosít. Ez esetben minden DVB-C tunerrel nem rendelkező vételi ponton szükséges egy beltéri egység beüzemelése. Ha önnek régi és új készüléke is van, de nem szeretne beltéri vevőegységet használni, akkor a régi televízión csak analóg módon tudja nézni a műsorokat, viszont az arra alkalmas új készüléken analóg és digitális módon is nézheti a műsorokat külön havidíj nélkül.

Saját kártyafogadó modul használata

Ha Ön már rendelkezik saját kártyafogadó modullal és a digitális vételre alkalmas készülékkel, akkor lehetősége van csak a kártya igénylésére is. A kódolt programcsomagok vételéhez az arra alkalmas TV készülékhez Conax CAS7 kártyafogadó modul szükséges. A kártyafogadó modul és a kártya nélkül kódolatlanul DVB-T és DVB-C formátumban egyaránt a következő csatornák érhetőek el: RTL-Klub és TV2 normál SD minőségben; MTV1, MTV2 és DunaTV pedig HD minőségben.

Startol az M3
Az archív tartalmakra épülő, közszolgálati csatorna fő profilja a közmédia archívumában fellelhető régi felvételek sugárzása.

Halló fiúk, halló lányok!, Színészek a porondon, Kölyökidő, Barátom, Bonca, Ki mit tud? Leg…leg…leg. Már az első műsorhéten valódi sztárparádéval várja nézőit a december 20-án induló M3 retró csatorna. A televíziónézők olyan legendákkal találkozhatnak a képernyőn, mint Voith Ági, Bujtor István, Antal Imre, Rózsa György vagy Bodrogi Gyula. Karácsony napján többek között a Családi kör, a Cimbora, A csodakarikás című mesejáték, valamint Az aranyember című film várja a nézőket, szilveszterkor pedig több szórakoztató műsor mellett Hofi Géza Hofélia című műsorával búcsúztatjuk az óévet. A retró csatornán a műsorzárást követően a hét minden napján Időmetszetek címmel tovább folytatódik az időutazás, éjféltől ugyanis archív fotóválogatást láthatnak a nézők. Az archív tartalmakra épülő, közszolgálati csatorna fő profilja a közmédia archívumában fellelhető régi felvételek sugárzása. A közmédia december 20-án induló új, tematikus csatornája, az M3 már egyre több kábeltelevízió-szolgáltatónál érhető el az alapcsomagban. Az új adón a 60-as, 70-es, 80-as és 90-es évek emblematikus műsorait, filmjeit nézhetjük újra, mint például a Játék határok nélkül című vetélkedőt Gundel Takács Gáborral, de a vasárnap délelőttök sem múlhatnak el Juhász Előd klasszikus Zenebutikjai nélkül.