Internet csomagok

Eszközök, kiegészítő szolgáltatások
Eszközök, kiegészítő szolgáltatások
szolgáltatások
Fix IP cím
3 125
Forint/hó
Eszközök
Wifi router
D-link DIR-600
9 990
Forint
Wifi router (bérleti díj)
D-link DIR-600
500
Forint/hó
FTTH hálózatok

FTTH vagyis üvegszál az otthonig. Ez annyit jelent, hogy az optikai kábelt az előfizető ajtajáig viszük el. Az optikai kábel segítségével az eddig elérhető leggyorsabb szélessávnál is nagyságrendekkel gyorsabban internetezhet, amely világháló új dimenzióit hozza el otthonába. Az optikai technológiával legnagyobb csomagunkkal már 100 Mbit/s-nál nagyobb sebességgel internetezhet!

A hagyományos technológiáknál jóval magasabb elérhető feltöltési sebesség pedig lehetővé teszi, hogy képeinket, videóinkat pillanatok alatt oszthassuk meg másokkal.

A Jurop Telekom hálózatán ráadásul mindezek egyszerre is gond nélkül működnek – próbálja ki, hogy Ön és számítógépe bírják-e az iramot!

FTTH hálózat Esztergomban

Hazánkban az elsők között Esztergomban építjük ki FTTH ( az Előfizetőig kiépített optikai hálózat) alapú szolgáltatásainkat. A lakásig kiépített optikai hálózat elérhetővé teszi a legkorszerűbb technológia által nyújtott előnyöket. A Jurop Telekom hálózatán a hazánkban újdonságnak számító adatforgalmi (magas le- és feltöltési) sebesség és digitális kábeltelevíziózás érhető el.