VEZETÉKES
INTERNET
Turbózza fel internet sebességét, mert a sebesség örömet okoz... Tapasztalja meg a Jurop Telekommal!
Miért érdemes ezt választani?
Megbízható, gyors internet kapcsolat
Ingyenes email és webtárhely szolgáltatás
Vezetékes internet
 
 
MOBILINTERNET
Kedve szerint akár útközben is hozzáférhet az internethez. Szabadon internetezhet az ország bármely pontján, mozgás közben, kötöttségek nélkül.
Miért érdemes ezt választani?
Nincs túlforgalmazási díj
Lefedettségtől függően akár 7,2Mbit/s letöltési sebesség
Mobilinternet
 
 
Üzleti
internet 
Biztonságos és rugalmasan bővíthető internet-hozzáférési szolgáltatás nagy adatforgalom esetére
Miért érdemes ezt választani?
Kiemelt technikai támogatás
Egyedi igényekre szabható
Magas rendelkezésre állás
ajánlatot kérek
 
FTTH hálózatok

FTTH vagyis üvegszál az otthonig. Ez annyit jelent, hogy az optikai kábelt az előfizető ajtajáig viszük el. Az optikai kábel segítségével az eddig elérhető leggyorsabb szélessávnál is nagyságrendekkel gyorsabban internetezhet, amely világháló új dimenzióit hozza el otthonába. Az optikai technológiával legnagyobb csomagunkkal már 100 Mbit/s-nál nagyobb sebességgel internetezhet!

A hagyományos technológiáknál jóval magasabb elérhető feltöltési sebesség pedig lehetővé teszi, hogy képeinket, videóinkat pillanatok alatt oszthassuk meg másokkal.

A Jurop Telekom hálózatán ráadásul mindezek egyszerre is gond nélkül működnek – próbálja ki, hogy Ön és számítógépe bírják-e az iramot!

FTTH hálózat Esztergomban

Hazánkban az elsők között Esztergomban építjük ki FTTH ( az Előfizetőig kiépített optikai hálózat) alapú szolgáltatásainkat. A lakásig kiépített optikai hálózat elérhetővé teszi a legkorszerűbb technológia által nyújtott előnyöket. A Jurop Telekom hálózatán a hazánkban újdonságnak számító adatforgalmi (magas le- és feltöltési) sebesség és digitális kábeltelevíziózás érhető el.