Csomagok
önnek
Csomagajánlatainkat igyekeztünk az Ügyfeleink igényei szerint kialakítani. Tekintse át ajánlatainkat és válassza ki az Ön számára legjobban megfelelőt!
Miért érdemes ezt választani?
Így a legkedvezőbb havidíj
Díjcsomagok
 
E-számla kedvezmény
E-számla igénylése esetén még több kedvezmény a szolgáltatások árából! Vessen véget a számla-hegyeknek: egyenlítse ki számláját az otthonából!
Miért érdemes ezt választani?
Kedvezményes havidíj
Ezzel is hozzájárul környzetünk védelméhez
Regisztráció
 
kiegészítő
szolgáltatások
Válogasson a teljes szolgáltatás-palettáról! Cserélje nagyobbra az egyes összetevőket, igazítsa a csomagot az egyéni igényeihez!
milyen kiegészítőket választhatok?
Telefon
Mobilinternet
Digitális TV minicsomgak
Ajánlatot kérek
 
Miért érdemes csomagban vásárolni?
A csomagajánlatok kialakításánál figyelembe vettük a leggyakrabban felmerülő felhasználói igényeket,  de megoldást nyújtanak azok számára is akiknek az átlagostól eltérő igényei vannak. Kiegészítő szolgáltatásokat a teljes termékpalettáról válogathat, legyen az digitális minicsomag, telefon, mobilinternet,  vagy webtárhely szolgáltatás - minnél összetettebb egy csomag annál kedvezőbb az ár/érték aránnyal.
E-számla kedvezmény

200 Forint kedvezmény minden hónapban

Amennyiben csomagajánlatainkat választja, lehetősége van elektronikus számla igénylésére. A hagyományos papír alapú számlához képest ez lényegét tekintve abban más, hogy a számlát nem postai úton juttatjuk el Önhöz (nem kap sárga csekket), hanem a regisztárció során megadot email címre elektronikus levél formájában küldjük el. Az e-számlát azoknak az Ügyfeleinknek ajánljuk, akik rendelkeznek bankszámlával és a havidí kiegyenlítését banki utalással teljesítik. A számla kiegyenlítése természetesen történhet készpézzel is Ügyfélszolgálati irodánkban, ebben az esetben azonban elveszik annak nagy előnye, hogy nem kell utánajárni, majd sorban állni a befizetésre.